//Kruidentherapie
Kruidentherapie 2017-12-15T11:33:11+01:00

Kruidentherapie

Onze gemoedstoestand kan ons dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. We voelen ons angstig, maken ons overal druk om, hebben examenvrees, voelen ons eenzaam, zijn jaloers of onverdraagzaam. Dit zijn geen prettige gevoelens. Bovendien kunnen ze leiden tot klachten als hoofdpijn, maagpijn, eczeem of ontstekingen.

In de jaren 30 was er een arts, dr. Bach, die zich verdiepte in homeopathie. Hij ontdekte plantenextracten die positief inwerken op ons gemoed. Vervolgens onderscheidde hij zeven gemoedstoestanden en vond voor elk daarvan een remedie. Dit zijn Bachbloesems. Veel mensen hebben sindsdien de positieve werking van deze bloesems ervaren.

Wanneer kruidentherapie?
Gevoelens van angst, onzekerheid, eenzaamheid, overgevoeligheid, moedeloosheid en wanhoop, overbezorgdheid voor anderen, onvoldoende interesse in het hier en nu. Onverdraagzaamheid, ongeduld, examenvrees, paniekgevoelens, onvervulde kinderwens, huilbaby’s, ADHD en andere gedragsproblemen, leerproblemen, enzovoort.

Een Bachbloesem maak ik voor u op maat. Tijdens het eerste consult stel ik de juiste remedie voor u samen. U krijgt die dan in een flesje mee naar huis.

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.