//Chocolade-dadelmousse

Chocolade-dadelmousse

2020-04-11T06:35:50+01:00 11 april 2020|

Uit Eet Paleo nr. 1, 2020

Ingrediënten: 4 personen

  • 150 g dadels zonder pit
  • 150 ml amandelmelk, ongezoet
  • 2 rijpe avocado’s, in grove stukken
  • 30 g cacao
  • 1 tl vanillepoeder
  • frambozen
  • muntblaadjes

Bereiding:

  • Doe de dadels in een keukenmachine. Verhit de amandelmelk totdat het warm is, het hoeft niet te koken.
  • Schenk de amandelmelk over de dadels heen en laat 10 minuten staan zodat de dadels wat zachter worden.
  • Draai het dadenmengsel glad. Voeg de avocado, cacao en vanillepoeder toe en mix tot het een mooi glad mengsel is geworden.
  • Schep de mousse in schaaltjes en zet ze eventueel tot serveren in de koelkast.
  • Garneer de mousse voor serveren met de frambozen en de munt.