//Courrgettepannenkoeken

Courrgettepannenkoeken

2020-04-10T07:42:54+01:00 10 april 2020|

Uit Eet Paleo nr 5, 2019

Ingrediënten: 2 personen

  • 200 gr courgette, geraspt
  • 3 eieren
  • 20 gr kokosmeel
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • 3 el kokosolie (om in te bakken)
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 4 el kokosyoghurt

Bereiding:

  • Meng in een kom de courgette rasp met de eieren, het kokosmeel en peper en zout naar smaak. Halveer de tomaatjes.
  • Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin pannenkoekjes van het courgettemengsel. met een doorsnede van ca. 12 cm, tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.
  • Meng de tomaatjes met de peterselie en serveer deze bij de courgettepannenkoeken, samen met een flinke lepel kokosyoghurt.
  • Wat gerookte zalm smaakt hier ook heerlijk bij.