//Gedragsverandering voor gezonde leefstijl

Gedragsverandering voor gezonde leefstijl

2021-01-12T10:05:03+01:00 12 januari 2021|

Is het mogelijk om zonder medicijnen in 1 week je bloeddruk te verlagen en zelfs diabetes te verhelpen? Terug van 5 dagen Intermittend living programma In Spanje, waar ik zulke mooie resultaten heb gezien, die moet ik gewoon met jullie delen! Dag 1: nuchter urinetest, gewicht, bloeddruk, buikomvang meten en bloed prikken voor een uitgebreid bloed onderzoek. Dit werd op de vijfde, laatste, dag herhaald. Urinestrip, gewicht en bloeddruk werd verder iedere dag ’s morgens nuchter en ’s avonds voor het slapen gaan gemonitord. In het uitgebreide programma wordt aandacht besteed aan soort voeding, maaltijd frequentie, drinken, ademhaling en beweging. Met als bonus: het werken met “koude” en “warme” dagen, om de ene keer te zorgen voor extra koude prikkels en de andere keer voor extra warme prikkels. Intermittend Living nodigt je lichaam uit om waar nodig te gaan herstellen en weer te gaan functioneren zoals het hoort! Uit ervaring weet ik dat Intermittend Living een leven kan veranderen, zelfs een leven kan redden. De resultaten in 1 week waren verbluffend! Mensen die met diabetes type 2 aan het programma begonnen, zagen het al na 5 dagen opgelost. Huid problemen waren weg. Obese mensen happy met gewichtsverlies. Te hoge bloeddrukken verlaagd. Dag – nacht ritme hersteld. Verminderde spier- en gewrichtsklachten. Enfin, ik kan nog wel even doorgaan, maar waar het om gaat is dat leefstijl verandering echt zin heeft. Nieuwsgierig naar hoe met mij ging? Nou, ik ga door met mijn leefstijl. Ik heb versteld van mezelf gestaan in wat voor top conditie ik verkeer. Vijf jaar volg ik deze stijl al, het vroeg soms, zeker aan het begin, discipline, maar nu is het echt oogsten. Ik voel me vrij en gelukkig. Optimale gezondheid gun ik iedereen. Wil je ervaren wat intermittend living voor jou kan betekenen, geef je dan op voor het Intermittend Living programma. Hierin ontdek je in 2 dagdelen hoe Intermittend Living voor jou kan werken. Meer informatie en inschrijven vind je hier! Als gecertificeerd Intermittend Living coach help ik je goed op weg kan om Intermittend Living in jouw dagelijks leven te gaan toepassen binnen jouw eigen persoonlijke omstandigheden. Hierbij horen uiteraard ook al mijn adviezen vanuit de kPNI.

Gezonde leefstijl vraagt om gedragsverandering en daar zit nu net de angel.

 

Als geen ander weet ik, dat het volledig implementeren van de juiste leefstijl tijd en energie kost. Maar ik weet ook dat wat je ervoor terug krijgt zó de moeite waard is, waardoor ik graag ondersteuning geef, zodat je het optimale haalt uit je persoonlijk en professioneel leven.

 

Wetenschappelijk is aangetoond dat gedragsverandering tijd nodig heeft om volledig het “nieuwe” normaal te worden, meestal 1 jaar, waardoor het goed is regelmatig even te kunnen brainstormen en feedback te krijgen van een leefstijl coach om vooruitgang te boeken en terugval te voorkomen.  Het gaat immers om: “get fit, be fit, stay fit”.

 

Hiervoor bied ik een online traject aan.

 

Eerste consult van ongeveer een uur via Zoom of telefonisch, waarin ik inventariseer hoe het nu met je gaat en waar je staat en vervolgens een plan van aanpak met je opstel. Hierna kun je kiezen uit:

 

  • 9 e-consulten via mail.
  • 9 telefonische consulten van 15 minuten.
  • 9 Whatsapp consulten met of zonder beeld van 15 minuten.
  • 9 consulten via Zoom van 15 minuten.
  • 9 consulten, wisselend naar behoefte een keer via mail, Whatsapp en/of Zoom.

 

Dit betekent: iedere 4 weken een vervolgconsult waarbij we samen kijken wat er nog aan je gezondheid verbeterd of versterkt kan worden. Je krijgt van mij praktische tips met uitleg voor verbeterpunten, zo nodig adviezen omtrent supplementen, inspiratie betreft voeding, beweging, ademhaling, ontspanning, recepten, …….

Gezonde leefstijl is hét wapen tegen chronische en ouderdomsziekte. Met deze module ben je preventief bezig, je voorkomt terugval en bespaar je veel tijd.

 

Kosten van dit traject: € 475,-

 

Fijn wanneer je hiervan gebruik wilt maken, ik begeleid je graag. Vul hiervoor onderstaand formulier in, waarna ik contact met je opneem voor het maken van afspraken.

 

Wil je liever een traject face to face in een van mijn praktijken dan kan dat natuurlijk ook.

 

 

https://flexhealth.eu/contact/

 

Gezonde groet,

 

Marijke Engelbrecht

 

Gediplomeerd kPNI therapeute en Intermittent Living®Coach,

BioIndividual Nutrition Practitioner