//Hoe hou je gezond leven vol? 5 daagse Intermittent Living reis

Hoe hou je gezond leven vol? 5 daagse Intermittent Living reis

2020-01-25T09:13:51+01:00 7 januari 2020|

Voor informatie over de eerste Intermittent Living Reis naar Zwitserland ga naar site van FlexHealth.   Inschrijving is geopend. Max. 20 deelnemers.

 

Welke aspecten van een leefstijl behandeling zorgen er nu voor dat iemand het gezonde gedrag volhoudt?      Daar is maar een antwoord op: ervaren wat het met je doet ….

INTERMITTENT LIVING® Reis:
Ziekte voorkomen en genezen!

Intermittent Living® kan ziekte en klachten voorkomen en genezen. Hoe je intermitterend kunt leven begrijp je eigenlijk pas als je deze leefstijl ervaren en gevoeld hebt. Door deze manier van leven toe te passen in je huidige leefstijl, ga én blijf jij je – ondanks het huidige moderne en jachtige leven – fit en gezond voelen.
De wetenschappelijk bewezen gezonde leefstijl ‘Intermittent Living’ kun je op een unieke manier (be)leven en leren tijdens de Intermittent Livingweken.

Gezondheidsproblemen ontstaan vaak al vroeg in je leven, zelfs al voor je geboorte. De symptomen openbaren zich echter meestal pas vele jaren later. Als je dan je in de loop van je leven beseft dat het goed of zelfs nodig voor je is om het tij te keren, is het wellicht nú of nooit.

Intermittent Living weken
Intermittent Living® coaches Laura Sinnema, Mathilde Kuijpers, Marijke Engelbrecht en Marijke Brouwers van Intermittent Living.nu zijn gecertificeerd om jou als cliënt, patiënt te begeleiden tijdens een van de Intermittent Living® weken. Elke Intermittent Living® week biedt een intensieve training van vijf á zes dagen om oude bekende stressfactoren weer terug te brengen in dit moderne leven.
Tijdens deze intensieve training herinnert je lichaam zich hoe dit op oude prikkels moet reageren. Dat versterkt je immuunsysteem. Het resultaat: gezondheid en flexibiliteit. Om een goede reset mogelijk te maken – zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek – is een optimale dosis van vijf tot zes dagen noodzakelijk.

Het zelf herstellende systeem van je lichaam zoekt de oplossing voor o.a.:
• Aandoeningen zoals o.a. reuma, fibromyalgie, diabetes, schildklieraandoeningen, darmziekten.
• Overgewicht, ondergewicht.
• Kinderwens
• Hormoonklachten zoals o.a. stemmingswisselingen, PMS, PCOS en de overgang.
• CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom)
• Meer balans bij gedragsproblemen en psychische klachten.
• Remt het verouderingsproces.

BEHOUD VAN VITALITEIT: gezond worden, gezond zijn en gezond blijven.

 

Geplande reizen via FlexHealth, Marijke

  • Zwitserse Alpen, Morgins (Wallis) vanaf donderdag 17 september 17.00 uur t/m dinsdag 22 september 17.00 uur, waarna ik je uitnodig nog 1 nacht te blijven met feestelijke afsluiting.
  • Amersfoort: Najaar 2020.

Voor bedrijven, organisaties en afdelingen hiervan organiseer ik en Intermittent Living.nu desgewenst een op maat gemaakt programma. De Intermittent Living weken zijn ook toegankelijk voor individuele werknemers van organisaties.

Vul het contact formulier in voor meer informatie: http://www.centrumengelbrecht.nl/contact/