//Nieuw: volg een programma voor gezonde leefstijl

Nieuw: volg een programma voor gezonde leefstijl

2018-12-14T13:26:17+01:00 1 oktober 2018|

Wil je gezonder leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je weinig energie, slaapproblemen of slaag je er maar niet in om je aan je voornemens te houden om meer te sporten of minder te eten? Geef je op voor mijn programma ‘Intermittent living’. In twee praktische sessies van circa 2 uur leer je samen met de andere deelnemers alles over een gezonde leefstijl!

Voor wie?
Gezondheid is flexibiliteit. Het menselijk lichaam hoort flexibel om te kunnen gaan met veranderingen die het leven met zich mee brengt. Wanneer je dit vermogen weet te behouden of te herstellen, dan houd je chronische klachten buiten de deur. Het programma ‘Intermittent living’ is bedoeld voor mensen die preventief aan de slag willen met een gezonde leefstijl. Alles wat je krijgt aangereikt is direct toepasbaar in je dagelijks leven. De eerste bijeenkomst start op een nuchtere maag. Je krijgt uitleg over de complexe interacties in je lijf en welke mogelijkheden er zijn om processen in je lijf anders te laten lopen. Daarna volgt een uitgebreide brunch / proeverij van voeding die positieve invloed heeft op je gezondheid. Na afloop ontvang je praktische handvaten en recepten om thuis de opgedane kennis direct toe te kunnen passen. De tweede bijeenkomst is inclusief een actief / sportief gedeelte. 

Meld je aan en ontdek wat een gezonde leefstijl voor jou kan doen
Wil jij ook fit een mooie leeftijd bereiken, vol energie, goed presterend in werk en sport, met optimale vitale organen, met een goed geheugen, ontspannend en genietend, zonder medicijnen met hun bijwerkingen of met een minimum aan medicijnen? Geef je dan nu op voor ‘Intermittent living’ en zet de eerste stap naar een gezonde leefstijl.

Op zaterdag 12 januari 2019 start een tweede sessie van ‘Intermittent living’ met een terugkomdag op zaterdag 16 februari 2019. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus meld je aan!

Meer weten over Intermittent Living of de andere programma’s voor gezonde leefstijl? Kijk dan eens op FlexHealth op deze website.