//Opening in Amersfoort

Opening in Amersfoort

2019-12-09T14:30:19+01:00 9 december 2019|

Beste mensen,
Zoals een aantal van jullie weten, ben ik naast therapeutisch bezig in mijn praktijk, gestart met FlexHealth ter bevordering van preventieve geneeskunde.

Preventie gebaseerd op de huidige wetenschappelijke kennis binnen de klinische PsychoNeuroImmunologie (kPNI).

Met FlexHealth hebben wij aansluiting gevonden bij Van der Valk Vitaal, Amersfoort, waar wij vanaf januari 2020 een ruimte huren. Hun motto: gezond worden, gezond zijn en gezond blijven is ook het motto van FlexHealth.

kPNI omvat ook al hun pijlers: fysiek, mentaal, coaching en voeding. Zo kan FlexHealth daar van grote ondersteuning zijn. We vinden bij Van der Valk facilitaire zaken, zoals goede ruimtes voor het verzorgen van een consult, coaching, workshop, fysieke training inclusief ademhaling, mindfulness, warmte / koude therapie, meerdaagse Intermittent Living trainingen en reizen, mogelijkheden voor preventief medisch onderzoek, inclusief bloedonderzoek en een nauwe samenwerking met diverse disciplines.

We werken op individuele basis en in groepsverband. Verder gaan wij bedrijven helpen hun medewerkers fit en vitaal te houden, de basis voor een gezonde en succesvolle organisatie.

Deze nieuwsbrief is een aankondiging. De ontwikkelingen kunnen op de onderstaande sites gevolgd worden en voor vragen zijn we per mail bereikbaar: flexhealth@outlook.com

Tot ziens in Amersfoort !

www.flexhealth.euwww.centrumengelbrecht.nl
www.vandervalkvitaal.nlwww.intermittentliving.nu