//CEO adviestraject
CEO adviestraject 2018-01-05T10:32:37+01:00

CEO adviestraject

Als CEO bent u zich vast bewust dat gezonde voeding en bewegingsvormen belangrijk zijn voor uw gezondheid. Maar wat waarschijnlijk minder bekend is, is dat het eten (of het weglaten) van bepaalde voeding en op de juiste momenten bewegen de werkprestaties aanzienlijk kan verbeteren. Door bewuster te eten en gerichter te sporten, krijgt u meer energie en een betere concentratie, focus en alertheid. Dit bevordert uw werkprestaties en worden targets makkelijker en sneller gehaald. Deze effectiviteitsverbeteringen hebben niet alleen invloed op uw carrière, maar ook op uw persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en privéleven.

Als door middel van een op maat gemaakt adviestraject. Dit traject is zowel preventief inzetbaar, als bij chronische ziekte, niet fit zijn en burn-out-klachten. Deze kennis is wetenschappelijk onderbouwd vanuit de PsychoNeuroImmunologie. Als coach kan ik u ook helpen met coach vragen.

Wilt u weten wat ik voor u als CEO kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het maken een afspraak.